2013. augusztus 25., vasárnap

Tanévnyitó ünnepély és iskolakezdés


Ideje: 2013. szeptember 2. (hétfő) 8 óra

Megjelenés: ünneplőben



Kedves Diákok!


A 2013-2014. tanév első tanítási napja: 2013. szeptember 2., tehát a tanévnyitó után még  osztályfőnöki órátok lesz 8.30 – 12.30-ig.  A napközisek és tanulószobások 15.30-ig maradnak az iskolában. Azok a bejáró tanulók, akik nem kértek napközit/tanulószobát a következő időpontban mehetnek haza: vécsiek 13.20, verpelétiek 14 óra, a feldebrőiek 14.30-kor.  (Ha ettől eltérő időpontban szeretnél hazamenni, azt a szülőnek írásban kell jeleznie.)



A legfontosabb információk feljegyzésére hozzatok magatokkal egy üres  füzetet, mely a 2013/2014-es tanévben az üzenő füzetetek lesz.



Hozzatok magatokkal: bizonyítványt, tolltartót, váltócipőt, tisztasági csomagot.

Eredményekben gazdag, sikeres tanévet kívánok!


Szlama Tiborné
 igazgató





2013. augusztus 15., csütörtök

BONIS BONA – A nemzet tehetségeiért

A "BONIS BONA – A nemzet tehetségeiért” díjban a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli magyar, vagy magyarországi nemzetiségi általános, közép- és  szakiskolai pedagógusok, mesterségek oktatói és további tehetségsegítők részesülhetnek. Olyanok,  akik a köznevelés kereteiben oktatják, nevelik, segítik a gyerekeket, tanulókat.

A Kisnánai Szent Imre Általános Iskolából Harangozó Csabáné pedagógus részesül  Bonis Bona díj elismerésben  a "B" kategóriában mint "kiváló tehetséggondozó".

A díjat dr. Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közoktatásért felelős államtitkártól veheti át  2013. augusztus 28-án a Nemzeti Színházban.


Iskolánk tanulói és dolgozó nevében gratulálok az elismeréshez.

Szlama Tiborné
    igazgató


2013. augusztus 13., kedd

Tanévkezdő EMMInens

Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2013/2014-es tanév diákjai, valamint szüleik számára összeállított egy olyan kisokost, amelyben reményeik szerint minden érintett – az alsó tagozatosoktól egészen a jövőre ballagókig – megtalálja a válaszokat a tanévkezdés során esetlegesen felmerülő kérdéseire.
Legyen szó általános témákról, vagy az idén bevezetésre kerülő újdonságokról, a Tanévkezdő EMMInensben minden információ rendelkezésre áll!


A kiadvány innen tölthető le:


                                                                                                                      Szlama Tiborné
                                                                                                                             igazgató

2013. augusztus 11., vasárnap

Volt tanítványunk sikere


Az olaszországi  junior páros Világkupa versenyén  Jurecska Bálint és  Kispál Luca  zárt legjobb magyarként a 7. helyen, aminek köszönhetően világranglista második helyét foglalják el.

Gratulálunk Bálintnak!

Forrás:
http://www.heol.hu/heves/sport/vilagbajnok-jurecska-kispal-toth-es-bezzeg-510636