2013. január 27., vasárnap

Meghívó

A Szent Imre Általános Iskola és Óvoda Szülői Közössége és az iskolánk munkáját segítő „Kisnánai Nefelejcs Alapítvány” nevében

tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt

a 2013. február 09-én (szombat) 19.00 órára; a Községi Önkormányzat  éttermében          (iskola udvarán található) tartandó jótékonysági bálunkra.

Az Ön közreműködésével, segítségével érhetjük el, hogy az idei bálunk is eredményes és sikeres legyen. A tavalyi bál megrendezéséből befolyt összeget iskolánk egyik tantermének felújítására fordítottuk. Az idei bál bevételéből  az iskola játszóudvarának kialakítását szeretnénk megvalósítani.

Részvételi szándékát és azt, hogy hányan kívánnak eljönni, szíveskedjék visszajelezni e-mailen (kisnanaisuli@gmail.com) vagy telefonon (37/324-016).

A báli belépő ára: 3000 Ft/fő (vacsora, élőzene, műsor, tánc)

Amennyiben nincs módja a báli rendezvényünkön részt venni, de céljainkat, törekvéseinket támogatni szeretné, azt tombolatárgy felajánlásával, támogatói jegy vásárlásával is megteheti.

Felajánlásaikat várjuk az alapítvány részére (számlaszám: 62000198-11027803) vagy TÁMOGATÓJEGY megvásárlásával bármilyen összeg erejéig. (Alapítványunk egész évben fogadja anyagi támogatásukat.)

Személyes találkozásunk reményében tisztelettel és szívélyes üdvözlettel:

Kisnána, 2013. január 18.


Sajbánné Safranka Erika                                             Mátéffy Zita
Szülői Közösség                                                   Kisnánai „Nefelejcs” Alapítvány
            elnöke                         Szlama Tiborné                 elnöke
                                                     igazgató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése