2016. január 12., kedd

KALANDOZÓ VERSENYFELHÍVÁS 2015-2016

Tisztelt Igazgató Nő/Úr! Tisztelt Kollégák!


A Kisnánai Szent Imre Általános Iskola a 2015-2016. tanévben ismét meghirdeti Kalandozó című országos történelmi vetélkedőjét 7-8. évfolyamos tanulók részére.

A háromfordulós verseny, melynek első két fordulója írásbeli feladatsor, a harmadik forduló a döntő, melyre a legjobb munkákat beküldő csapatokat várjuk Kisnána felújított középkori várába.

Az első két forduló feladatainak megoldása során az érdeklődő tanulók betekintést nyerhetnek a „Legendás lovagok – Lovagi legendák” - Kalandozások a lovagkori mondák és legendák nyomában kapcsán a hozzá kapcsolódó korszak történelmébe.
A döntőbe (tervezett időpontja: 2016. június 3.)  jutott csapatok gyakorlati feladatok megoldása során bizonyíthatják vitézségüket, rátermettségüket a Kisnánai várban, egy egész napos rendezvényen a Nánai Sólymos Vitézek szervezésében és részvételével.

Az M1 Iskolapad c. műsorában rövid összefoglalót láthatnak a tavalyi országos döntőről az alábbi elérhetőségen: http://www.mediaklikk.hu/video/iskolapad-2015-06-17-i-adas/

Amennyiben Önöknek is elfogadható, a verseny további levélváltása e-mailben történne, amihez kérem a jelentkezési lapon a segítő pedagógus e-mail címét is feltüntetni.


A jelentkezési lapot a következő címre várjuk: Kisnánai Szent Imre Általános Iskola 3264 Kisnána, Petőfi S. u. 34., e-mailben: kisnanaisuli@gmail.com, illetve faxon: 06-37-324-016-os telefonszámra.
A jelentkezés határideje: 2016. január 20.

Kérem, hogy juttassa el versenykiírásunkat az érdeklődő tanulókhoz!

Együttműködését előre is köszönöm.



Kisnána, 2015. december 20.

  Szlama Tiborné                 Juhászné Koklács Éva
 Intézményvezető                   Versenyszervező








JELENTKEZÉSI LAP

Legendás lovagok – Lovagi legendák c.
Kalandozó történelmi vetélkedő
2015-2016.




Iskola neve, címe:
………………………………………………….
………………………………………………….
………………………………………………….

Csapatnév:
………………………………………………….

Csapattagok neve, évfolyama:
………………………………………………….
………………………………………………….
………………………………………………….
………………………………………………….

Segítő pedagógus neve, e-mail címe:
………………………………………………….
………………………………………………….






Dátum


……………………………………….
igazgató




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése